Rookstop Run Beersel
Loop mee op 25 november in Beersel - Generatie Rookvrij dankt organisatoren Rookstop Run!
Ingediend door danielle, 16 November 2018

De Artsenkring Zennevallei, AZ Sint-Maria en de Huizen van het Kind organiseren op zondag 25 november een Rookstop Run voor De Warmste Week. De opbrengst gaat naar Generatie Rookvrij! De Rookstop Run is het start evenement voor een nieuw programma om mensen te helpen te stoppen met roken.

Je kan 3, 6 of 12 komen lopen of 6 km wandelen. Het start schot is tussen 13 en 15 uur op het Provinciaal domein van Huizingen. Voor de kinderen is er een speciaal hindernissenparcours en is er kinderanimatie voorzien. U kan ook gewoon langkomen voor een hapje en een drankje.  

Inschrijven in voorverkoop kan via rookstoprun@gmail.com. Het rekeningnummer voor inschrijvingen en giften is BE17 0018 4445 7121 (VVK EUR 8, kassa EUR 10 en kinderen EUR 4). 

 

 

West-Vlaamse ziekenhuizen vieren de geboorte van 'Generatie Rookvrij'
Ingediend door danielle, 28 januari 2019

Op 28 januari 2019 ondertekenen 8 algemene ziekenhuizen uit West-Vlaanderen samen het charter van Generatie Rookvrij: AZ Sint-Lucas (Brugge), AZ West (Veurne), AZ Delta (Roeselare-Menen-Torhout…

Lees volledig artikel
Toon dat uw onderwijsinstelling rookvrij is met 'Generatie Rookvrij'!
Ingediend door danielle, 21 januari 2019

Lees volledig artikel
‘Ouders die roken, mogen dat nooit doen in de buurt van hun kinderen’
Ingediend door danielle, 22 november 2018

Deze uitspraak komt van Jaan Roelens (10), burgemeester van de Mechelse kinderraad. Hij ijvert voor rookvrije spel- en sportomgevingen. Lees hier het volledige artikel.

 

 

 

Lees volledig artikel